Nahrávam...

Čistiace prostriedky do kuchyne

Čistiace prostriedky do kuchyne

1. Október 2023

Rozžiarte vašu kuchyňu s našími čistiace prostriedky ako sú čističky do umývačiek, soľ do umývačiek, tablety do umývačky, balzám na riad a iné čistiaste prostriedky a nečistoty a mastné povrchy. Najdete u nás značky ako Fixinela, Sanytol, Savo a mnoho ďalšieho.

Čistiace prostriedky do kuchyne sú nevyhnutné na udržiavanie čistoty a hygieny v tomto dôležitom mieste vášho domova. Existuje mnoho rôznych produktov a prírodných riešení, ktoré môžete použiť na čistenie rôznych častí kuchyne. Tu je niekoľko typických čističov, ktoré rozžiaria vašu kuchyňu a riad. 

Univerzálne čističe do kuchyne

Väčšina bežných čističov na povrchy môže byť použitá na čistenie kuchynských stolov, pracovných dosiek, varných dosiek a iných tvrdých povrchov. Vyberte si čistič, ktorý je vhodný pre materiál, ktorý čistíte. Univerzálne čističe do kuchyne nájdete u nás na eshope ako sú Antibakteriálny sprej, Odmasťovače, Sanytol, Fixinela,

Čističe na riad

Zanechajte váš riad čistý a naleštený s tabletami do umývačky, leštidlom na riad finish, jarbalzám na riad.

Všetky naše čistiace prostriedky nájdete tu. 

Ako efektívne používať čistiace prostriedky do kuchyne

Pri používaní čistiacich prostriedkov do kuchyne je dôležité dodržiavať pokyny na obale. Väčšina čistiacich prostriedkov by sa mala pred použitím zriediť vodou. Pri nanášaní čistiaceho prostriedku na povrch používajte čistú handričku alebo špongiu. Po vyčistení povrch opláchnite čistou vodou.

Pri používaní čistiacich prostriedkov je dôležité chrániť sa aj pred chemikáliami. Noste rukavice a vždy dobre vetrajte miestnosť, v ktorej čistíte.

Tipy na udržanie čistej a hygienicej kuchyne

Tu je niekoľko tipov, ako udržať vašu kuchyňu čistú a hygienickú s minimálnym úsilím:

  • Upratuje každý deň: Aj keď máte len pár minút, venujte ich rýchlemu upratovaniu kuchyne. Utrite dosky, umyte riad a vyneste odpadky.
  • Pravidelne dezinfikujte: Raz za týždeň dezinfikujte všetky povrchy v kuchyni, vrátane dosiek, drezu, spotrebičov a chladničky.
  • Vyčistite rúru a mikrovlnnú rúru: Rúru a mikrovlnnú rúru čistite aspoň raz mesačne.
  • Vyčistite chladničku: Chladničku čistite aspoň raz za mesiac. Vyhoďte všetky pokazené potraviny a utrite police a zásuvky.
  • Udržujte podlahy čisté: Podlahy v kuchyni vysávajte alebo umývajte každý deň.
  • Umývajte riad hneď po použití: Nečakajte, kým sa riad nahromadí, umyte ho hneď po použití.
  • Vynášajte odpadky pravidelne: Nečakajte, kým sa koš na odpadky naplní, vynášajte ho každý deň.

Prečítajte si: Ďalšie užitočné tipy ako udržiavať vašu kuchyňu čistú

Zdielanie:
Top
0

Nákupný košík

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo.