Nahrávam...

Pracie prostriedky pre každú domácnosť

Pracie prostriedky pre každú domácnosť

8. Máj 2024

Pracie prostriedky pre každú domácnosť. Rozmýšlate, aké sú pracie prostriedky a aké sú medzi nimi rozdiely? Toto je stručný článok pre každú všetky domáce gazdiné, ktorý vám pomôže pri správnom výbere.

Pracie prostriedky pre každú domácnosť

Rozmýšlate, aké sú pracie prostriedky a aké sú medzi nimi rozdiely? Toto je stručný článok pre každú všetky domáce gazdiné, ktorý vám pomôže pri správnom výbere.

 

Aké nájdete typy pracích prostriedkov na našom e-shope?

 

Pracie prášky

Prášok je vohdné pre odstránenie škvrń a zabezpečuje čistú bielizeň. Ideálny pre biele obliečky, s ktorými si hravo poradí a zanechá ich superčisté. Medzi tieto prášky patria aj take, ktoré obsahujú v bielidlá, pričom výsledok zvýraznia.

Vhodné pre

  • Bielu bielizeň
  • Silné znečistienie

 Nedoporučuje sa pre

  •  Tmavé oblečenie

Kapsule do práčky

Medzi najdrahšou variantou pracích prostriedkou patria capsule. Ich používanie je veľmi jednoduché, stačí ich hodiť k bielizni a zapnúť práčku. Existujú kapsule, ktoré majú v sebe aj zmäkčovadlá či aviváže. Ďalšia výhoda kapsúl je, že môžete prať na naozaj nízkych teplotách, a to aj pri 20°. Kapsule je potrebné uchovávať mimo dosahu detí, kedže sú pekné a farebné a to ich môže lákať na nebezpečný experiment ochutnávky. 

Vhodné pre

  • Nízke teploty
  • Akákoľvek farebnosť
  • Silné znečistenie

 

Nevhodné pre

  • Uteráky či osušky
Aviváže

Vyperiete bielizeň, no chýba jej neodolateľná vôňa a sviežosť? Na rad prichádzajú aviváže s rôznymi typmi vôňí a jej intenzitou. Aviváž do prania používame hlavne na zmäkčenie a prevoňanie prádla. Na výber dnes máme obrovské množstvo rôznych druhov a vôní. Môže pomôcť aj pri schnutí a žehlení prádla. U umelých vlákien tiež preukázateľne znižuje elektrostatický náboj. 

 

Zdielanie:
Top
0

Nákupný košík

Nakúpte ešte za 50 € a dopravu máte zadarmo.